Δραστηριότητες 2018

Φεβρουάριος 2018

Απόκριες στους Χράνους

Με κεφάτη διάθεση, κάτοικοι και επισκέπτες του χωριού μας πήραν μέρος στο αποκριάτικο γλέντι που οργάνωσε ο Σύλλογός μας στις 18 Φεβρουαρίου.

Εκ μέρους του Συλλόγου προσφέρθηκαν βραστό, μακαρόνια, εδέσματα και ποτά, ενώ πολλοί πατριώτες έφεραν και επιπλέον κεράσματα για να προσφέρουν στους συμμετέχοντες. Στην παρέα παρεβρίσκονταν πολλοί νέοι και παιδιά, κάτι που μας κάνει να αισθανόμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι. Eλπίζουμε του χρόνου να είμαστε ακόμα περισσότεροι!

Καλή Σαρακοστή!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κοπή Πίτας 2018 και Ετήσιος Χορός Χραναίων

Στις 4 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας και ο ετήσιος χορός του Συλλόγου μας.

Πατριώτες και φίλοι παρά τη δύσκολη συγκυρία, έδωσαν δυναμικό παρών στο ετήσιο αντάμωμα του Συλλόγου μας στο στη μουσική ταβέρνα Ελαφοκυνηγός. Συγκινητικές οι στιγμές από το σμίξιμο ανθρώπων που θέλουν να διατηρήσουν ισχυρούς τους δεσμούς μεταξύ τους, αλλά και τη θέληση να συνδράμουν στην βελτίωση της εικόνας και της καθημερινότητας του χωριού μας. Ορίστηκαν οι στόχοι του ΔΣ για το προσεχές διάστημα (εξωραϊσμός και αναπαλαίωση της Βρύσης του Σιώρη, του Αντρέα τη Βρύση και της Κάτω Βρύσης καθώς και η αγορά τραπεζιών και καθισμάτων για τις εκδηλώσεις του χωριού μας) και ανανεώθηκε το ραντεβού μας για τις 18 του μήνα στους Χράνους!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ιανουάριος 2018

Καλή Χρονιά!

Θεοφάνεια σήμερα, μια ξεχωριστή μέρα για το χωριό μας! Ο παπαΒασίλης με το εκκλησιαστικό συμβούλιο και τον Πάρεδρο Θανάση Ηλιόπουλο, οργάνωσαν μια ζεστή εκδήλωση για το νέο έτος στην κοινοτική αίθουσα εκδηλώσεων. Το φλουρί, θα δώσει την ευκαιρία σε ένα ζευγάρι από το χωριό μας να ταξιδέψει στις όμορφες Κυκλάδες, με την ευγενική χορηγία του Βασίλη Ψαλίδα. Εκ μέρους του συλλόγου μας μοιράστηκαν δωράκια στα παιδιά που βρέθηκαν εκεί και μας έψαλλαν τα κάλαντα. Ευχόμαστε καλή και φωτισμένη χρονιά σε όλους τους συγχωριανούς.

 

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Δραστηριότητες Δραστηριότητες 2018
Χράνοι Αρκαδίας

Σημείο αναφοράς του τόπου μας είναι η σιδηροδρομική γραμμή που διασχίζει το χωριό και ο σταθμός που βρίσκεται σε μια όμορφη τοποθεσία γεμάτη με πλατάνια. Η θέα τόσο από την πάνω όσο και την κάτω ρούγα του χωριού είναι εξαιρετική!

Καταγραφή Χραναίων με την Ηλεκτρονική Φόρμα Εγγραφής του χωριού μας.

Πατήστε εδώ για Εγγραφή