Δραστηριότητες 2019


Φεβρουάριος 2019

Ετήσιος Χορός 2019

Στις 10 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου μας. Μια καλή ευκαιρία για τους πατριώτες, που τίμησαν το ετήσιο κάλεσμα του συλλόγου μας  και παραβρέθηκαν στο χορό, να κουβεντιάσουν και να διασκεδάσουν με τις οικογένειές τους.

Η λαχειοφόρος αγορά είχε πλούσια δώρα, όπως τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για δυο άτομα με ΙΧ στις Δυτικές Κυκλάδες, δώρο του κ. Βασίλη Ψαλίδα, ένα διήμερο στο Αρχοντικό Καλτεζιώτη στο Μαίναλο, δώρο του τέως υπουργού κ. Νικολάου Καλτεζιώτη. Αλλά και πολλά άλλα προσφορά από τους Αχ. Γαργάλη, Αφοι Τσιώνη, Ελ. Κολοκούση, Β. και Κ. Δρούκα, Δ. Παλαβό, Ελ. Λώλου και Β. Βάκρινο. 

Και του χρόνου με υγεία!

 

 


Ιανουάριος 2019

Καλή φώτιση σε όλους μας! Μια καινούρια χρονιά αρχίζει και είναι ευκαιρία να ξαναζυγίσουμε τις προτεραιότητες και τις αξίες μας. Με την καθιερωμένη πια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον παπαΒασίλη, καλωσορίζουμε το 2019 και ευχόμαστε σε όλους τους πατριώτες και τις οικογένειές τους ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Το ΔΣ του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Χραναίων

 

 

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Δραστηριότητες Δραστηριότητες 2019
Χράνοι Αρκαδίας

Σημείο αναφοράς του τόπου μας είναι η σιδηροδρομική γραμμή που διασχίζει το χωριό και ο σταθμός που βρίσκεται σε μια όμορφη τοποθεσία γεμάτη με πλατάνια. Η θέα τόσο από την πάνω όσο και την κάτω ρούγα του χωριού είναι εξαιρετική!

Καταγραφή Χραναίων με την Ηλεκτρονική Φόρμα Εγγραφής του χωριού μας.

Πατήστε εδώ για Εγγραφή