Αύγουστος 2022

Ο Αύγουστος γεμάτος, όπως πάντα: Μπάνια για όλους, γιορτή για τα παιδιά του χωριού μας, Πανηγύρι, Εννιάμερα της Παναγιάς....
Ανήμερα της Παναγιάς έγινε το καθιερωμένο εδώ και χρόνια πανηγύρι του χωριού μας με μεγάλη επιτυχία. Η βραδιά ήταν τέλεια, με πολύ κόσμο, ζωντανή εξαιρετική ορχήστρα, κέφι και ζωντάνια από ιδιαίτερα νεαρόκοσμο που κατέκλυσε την πίστα και ξεφάντωσε μέχρι το πρωί! Ευχαριστούμε από καρδιάς όσα παιδιά του χωριού μας βοήθησαν για αυτή την εκδήλωση καθώς και τα μέλη του τωρινού, αλλά και του προηγούμενου ΔΣ που αφιέρωσαν τόσο χρόνο για τη βραδιά αυτή!
Χρόνια πολλά σε όλους και του χρόνου με υγεία!


Ιούνιος 2022

Αρκετοί πατριώτες και φίλοι τους βρέθηκαν στο χωριό μας το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος! Την Κυριακή έγινε η καθιερωμένη πια ανθοφύτευση στα παρτέρια της γραμμής. Τη Δευτέρα ανηφορίσαμε για να προσκυνήσουμε στο εκκλησάκι της Αγίας Τριάδας μας. Προσφέρθηκαν από το σύλλογο εδέσματα και αναψυκτικά στους προσκυνητές.

Υγεία σε όλους και του χρόνου καλύτερα!

 


Φεβρουάριος 2020 Ετήσιος Χορός

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου μας στη μουσική ταβέρνα "Το Αδιαχώρητο". 

Πολλοί πατριώτες, σταθερά προσηλωμένοι στην υποστήριξη του συλλόγου, διασκέδασαν, χόρεψαν και αναπόλησαν λίγο πιο έντονα τους Χράνους μας. Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος με τους Αντιδημάρχους, καθώς και ο κ. Μπένος με την κ. Λάμπρου της Παναρκαδικής.

Με πολλά και όμορφα δώρα από τους Β. Ψαλίδα, Κ. Δρούκα, Αχ. Γαργάλη, Ελ. Κολοκούση, Δ. Παλαβό, Β. Βάκρινο, Β. Δρούκα και Τουριστικό Μουστάκας τους οποίους ευχαριστούμε θερμά!

Και του Χρόνου με Υγεία, Αγάπη και περισσότερες παρουσίες....

 

 


Ιανουάριος 2020 Εκδηλώσεις στο χωριό μας

 

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με πρωτοβουλία του Παρέδρου μας Φώτη Σίκαλη και την βοήθεια συγχωριανών οργανώθηκε μια όμορφη γιορτή για το καλωσόρισμα του νέου χρόνου.

Επίσης τα Θεοφάνεια στην γιορτή που οργάνωσε ο παπαΒασίλης με το εκκλησιαστικό συμβούλιο παραβρέθηκαν αρκετοί πατριώτες και τίμησαν το χωριό μας.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!


Αύγουστος 2019

Ο Αύγουστος στους Χράνους είναι μια ατέλειωτη απόλαυση! Πλήθος πατριωτών στο χωριό, πολλά παιδιά να παίζουν ξέφρενα όλη τη μέρα, μπάνια στη θάλασσα με την αρωγή του συλλόγου μας, εκδρομές, δρώμενα από μέλη του συλλόγου μας και το πανηγύρι για την πολιούχο μας Κοίμηση της Θεοτόκου, συνθέτουν ένα ολοζώντανο σκηνικό στο πανέμορφο χωριό μας!

 


 Φεβρουάριος 2019 Ετήσιος Χορός

Στις 10 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου μας. Μια καλή ευκαιρία για τους πατριώτες, που τίμησαν το ετήσιο κάλεσμα του συλλόγου μας  και παραβρέθηκαν στο χορό, να κουβεντιάσουν και να διασκεδάσουν με τις οικογένειές τους.

Η λαχειοφόρος αγορά είχε πλούσια δώρα, όπως τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για δυο άτομα με ΙΧ στις Δυτικές Κυκλάδες, δώρο του κ. Βασίλη Ψαλίδα, ένα διήμερο στο Αρχοντικό Καλτεζιώτη στο Μαίναλο, δώρο του τέως υπουργού κ. Νικολάου Καλτεζιώτη. Αλλά και πολλά άλλα προσφορά από τους Αχ. Γαργάλη, Αφοι Τσιώνη, Ελ. Κολοκούση, Β. και Κ. Δρούκα, Δ. Παλαβό, Ελ. Λώλου και Β. Βάκρινο. 

Και του χρόνου με υγεία!

 

 

Ιανουάριος 2019 - Καλή Χρονιά

Καλή φώτιση σε όλους μας! Μια καινούρια χρονιά αρχίζει και είναι ευκαιρία να ξαναζυγίσουμε τις προτεραιότητες και τις αξίες μας. Με την καθιερωμένη πια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον παπαΒασίλη, καλωσορίζουμε το 2019 και ευχόμαστε σε όλους τους πατριώτες και τις οικογένειές τους ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

 

 


Νοέμβριος 2018 Εκδήλωση Γρηγόρης Βαλκανάς

Εκδήλωση μνήμης για τον συμπατριώτη μας Γρηγόρη Βαλκανά. Τον αεροπόρο που η Ιστορία του επιφύλαξε την Τιμή να θυσιαστεί σε αερομαχία πάνω από τα αλβανικά βουνά, εμβολίζοντας ιταλικό αεροπλάνο στις 18 Νοεμβρίου 1940. Εκπρόσωποι της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, της δημοτικής αρχής και των κοινωνικών φορέων του Δήμου μας έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, όπου μαζί με τους κατοίκους του χωριού μας τίμησαν τον Ήρωα των Χράνων.

 

 

Αύγουστος 2018 - Καλοκαίρι

Το καλοκαίρι στους Χράνους είναι μια απόλαυση! Η πολιούχος μας και τα ξωκλήσια όλα γιορτάζουν. Κι εμείς, ντόπιοι κι επισκέπτες, γυρεύουμε μιαν αφορμή να χαρούμε τη φύση κι άλλη μια να δούμε τους συγχωριανούς μας μαζεμένους. Τούτη τη χρονιά δεν είχαμε πανηγύρι, πενθώντας το χαμό του Νίκου και του Μιχάλη, μα οι δραστηριότητες του Συλλόγου μας δεν έλειψαν: Θαλάσσια μπάνια στην Καλαμάτα, παράσταση Καραγκιόζη, αλλά και διασκεδαστικές δραστηριότητες για τα παιδιά του χωριού μας διοργανώθηκαν από το ΔΣ, με προσωπική και οικονομική συμπαράσταση από πολλούς συμπατριώτες μας.

 

 

Μάιος 2018 - Τριήμερο Αγίου Πνεύματος

Αρκετοί Χραναίοι και φίλοι τους αντάμωσαν και τίμησαν την Αγία Τριάδα μας! Το γραφικό εκκλησάκι στην άκρη του χωριού μας με την ανεμπόδιστη θέα προς το χωριό μας, αλλά και προς την ρεματιά που καταλήγει στον μεσσηνιακό κάμπο κι ακόμα πιο μακριά στη θάλασσα. Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας ετοίμασαν και πρόσφεραν γλυκά και αναψυκτικά στους προσκυνητές. Ευχόμαστε σε όλους Υγεία και του χρόνου περισσότεροι!

 

 

Απρίλιος 2018 - Πάσχα στους Χράνους

Μεγάλη Εβδομάδα. Κατάνυξη και λύπη για το χαμό συγχωριανών μας. Ανάσταση. Λαμπρή γιορτή καθώς φύση και άνθρωποι τιμούμε τη Ζωή. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

 

 

Φεβρουάριος 2018 - Απόκριες στους Χράνους

Με κεφάτη διάθεση, κάτοικοι και επισκέπτες του χωριού μας πήραν μέρος στο αποκριάτικο γλέντι που οργάνωσε ο Σύλλογός μας στις 18 Φεβρουαρίου.

Εκ μέρους του Συλλόγου προσφέρθηκαν βραστό, μακαρόνια, εδέσματα και ποτά, ενώ πολλοί πατριώτες έφεραν και επιπλέον κεράσματα για να προσφέρουν στους συμμετέχοντες. Στην παρέα παρεβρίσκονταν πολλοί νέοι και παιδιά, κάτι που μας κάνει να αισθανόμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι. Eλπίζουμε του χρόνου να είμαστε ακόμα περισσότεροι!

Καλή Σαρακοστή!

 

 

Φεβρουάριος 2018 - Ετήσιος Χορός Χραναίων

Στις 4 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας και ο ετήσιος χορός του Συλλόγου μας.

Πατριώτες και φίλοι παρά τη δύσκολη συγκυρία, έδωσαν δυναμικό παρών στο ετήσιο αντάμωμα του Συλλόγου μας στο στη μουσική ταβέρνα Ελαφοκυνηγός. Συγκινητικές οι στιγμές από το σμίξιμο ανθρώπων που θέλουν να διατηρήσουν ισχυρούς τους δεσμούς μεταξύ τους, αλλά και τη θέληση να συνδράμουν στην βελτίωση της εικόνας και της καθημερινότητας του χωριού μας. Ορίστηκαν οι στόχοι του ΔΣ για το προσεχές διάστημα (εξωραϊσμός και αναπαλαίωση της Βρύσης του Σιώρη, του Αντρέα τη Βρύση και της Κάτω Βρύσης καθώς και η αγορά τραπεζιών και καθισμάτων για τις εκδηλώσεις του χωριού μας) και ανανεώθηκε το ραντεβού μας για τις 18 του μήνα στους Χράνους!

 

 

Ιανουάριος 2018 - Θεοφάνεια Κοπή πίτας

Θεοφάνεια σήμερα, μια ξεχωριστή μέρα για το χωριό μας! Ο παπαΒασίλης με το εκκλησιαστικό συμβούλιο και τον Πάρεδρο Θανάση Ηλιόπουλο, οργάνωσαν μια ζεστή εκδήλωση για το νέο έτος στην κοινοτική αίθουσα εκδηλώσεων. Το φλουρί, θα δώσει την ευκαιρία σε ένα ζευγάρι από το χωριό μας να ταξιδέψει στις όμορφες Κυκλάδες, με την ευγενική χορηγία του Βασίλη Ψαλίδα. Εκ μέρους του συλλόγου μας μοιράστηκαν δωράκια στα παιδιά που βρέθηκαν εκεί και μας έψαλλαν τα κάλαντα. Ευχόμαστε καλή και φωτισμένη χρονιά σε όλους τους συγχωριανούς.

 

 


Νοέμβριος 2017 - Γρηγόρης Βαλκανάς

Εκδήλωση μνήμης για τον Γρηγόρη Βαλκανά πραγματοποιήθηκε στις 18 Νοεμβρίου 2017, 77 χρόνια μετά την περιπετειώδη αερομαχία του πάνω από τα βουνά της Αλβανίας, όπου και θυσιάστηκε με εμβολή του αεροσκάφους του πάνω σε εχθρικό Ιταλικό.

Παραβρέθηκαν και κατέθεσαν στεφάνι στην μνήμη του, ο βουλευτής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης Διονύσης Παπαδόπουλος, ο Διοικητής Αεροπορίας της 124 Π.Β.Ε., ο Διοικητής Πεζικού Τρίπολης, ο Διοικητής Α.Τ. Μεγαλόπολης, ο Υποδιοικητής Πυροσβεστικής Μεγαλόπολης, ο Πάρεδρος του Δ.Δ. Χράνων Αθανάσιος Ηλιόπουλος, ο Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Χραναίων Θανάσης Βασιλόγιαννης και ο Γρηγόρης Παν. Βαλκανάς ως εκπρόσωπος της οικογένειάς του.

Αρκετοί συμπατριώτες τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση αποτίνοντας φόρο τιμής στον πεσόντα Ήρωα.

 

 


Αύγουστος 2017 - Καλοκαίρι

Γεμάτο ζωή το χωριό μας και τούτη τη χρονιά. Από τις προηγούμενες μέρες σταδιακά τα φώτα στα σπίτια έδειχναν το στίγμα: είμαστε και εμείς εδώ!

Ο Δήμος Μεγαλόπολης, την Κυριακή 13 του μήνα, πρόσφερε στους κατοίκους και τους επισκέπτες του μια ωραία μουσική βραδιά με τους ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ, ένα σχήμα που περιλαμβάνει και τον πατριώτη μας Νίκο Δημητρίου.

Την παραμονή της Παναγίας, η δημιουργική Νάντια Μπαουστάνου έστησε ένα υπαίθριο εργαστήρι ζωγραφικής κάτω από τα πλατάνια του σταθμού, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία στα παιδιά που συμμετείχαν.

Ο Δεκαπενταύγουστος στο χωριό μας είναι ξεχωριστός! Γιορτάζουμε την Κοίμηση της Θεοτόκου με ιδιαίτερη λαμπρότητα, καθώς είναι πολιούχος του χωριού μας. Το βράδυ στο πανηγύρι μας, χωριανοί και επισκέπτες γλέντησαν μέχρι το πρωί με την ορχήστρα των Χρυσανθακόπουλου - Κολοβού.

Όλες αυτές τις μέρες η πρωτότυπη κατασκευή του Τραινοποδήλατου, που έφτιαξαν  ο Νίκος Παναγιώτου μέλος του ΔΣ του συλλόγου μας και ο Πρόεδρος του χωριού μας Θανάσης Ηλιόπουλος, έδωσε ιδιαίτερη νότα στα απογεύματά μας με τις παιδικές, κι όχι μόνο, βόλτες στην γραμμή του τραίνου.

 

 


Ιούνιος 2017 - Ανθοφύτευση

Την Κυριακή 4 Ιουνίου έγινε η προγραμματισμένη ανθοφύτευση στα παρτέρια της γραμμής. Εκτός από το σύλλογο, φυτά πρόσφεραν κάτοικοι και επαγγελματίες του χωριού και της Μεγαλόπολης. Στους συμμετέχοντες προσφέρθηκε κέρασμα στο καφενείο του Σίκαλη.

 Την Δευτέρα 5 Ιουνίου τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας είχαν ετοιμάσει μια έκπληξη. Σπιτικά γλυκά -δίπλες, σιροπιαστό κάστανο, ρεβανί κλπ- μαζί με αναψυκτικά προσφέρθηκαν στους πατριώτες που βρέθηκαν στην Αγία Τριάδα, το εξωκλήσι με την υπέροχη πανοραμική θέα.

 

 


Μαϊος 2017 - Πάσχα στο Χωριό


Κατανυκτική και συνάμα χαρούμενη η ατμόσφαιρα τις μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας: Μεγάλη Πέμπτη και Παρασκευή βιώνουμε τα Πάθη του Χριστού, μα το Μεγάλο Σάββατο, σαν έτοιμοι από καιρό, την Ανάσταση όλοι προσμένουμε!!!

 

 


Μάρτιος 2017 - Ετήσιος Χορός

Την Κυριακή 12 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του συλλόγου μας στο κέντρο “Οι γεύσεις του Διογένη” με κεφάτη διάθεση από όλους τους παρευρισκόμενους.

Τέθηκαν οι πρώτοι στόχοι από το νέο ΔΣ (παγκάκια, συντριβάνι, ανθοφύτευση παρτεριών στην πλατεία, εξωραϊσμός της βρύσης του Σιώρη) και ακολούθησε το καθιερωμένο και ιδιαίτερα επιτυχημένο γλέντι!

 

 


Μαϊός 2013 - Πάσχα

Πάσχα στο χωριό.Τη Μεγάλη Παρασκευή ο Σύλλογος προσφέρει φαναράκια για την περιφορά του επιταφίου και το χωριό λάμπει λουσμένο στις φλόγες τους κατά την περιφορά του Επιταφίου.

 

 


Μάρτιος 2013 - Ετήσιος χορός

Στίς 3 Μαρτίου 2013 έγινε με μεγάλη επιτυχία η ετήσια συγκέντρωση του Συλλόγου στο κέντρο "Ακρωτήρι Παλλάς" στον Άγιο Δήμητριο-Μπραχάμι, Απολογισμός και παρουσίαση των υλοποιημένων έργων του Συλλόγου σε video.

 

 


Ιανουάριος 2013 - Καλή Χρονιά

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ! Ο Σύλλογος συμμετέχει στην κοπή της Βασιλόπιτας της Εκκλησίας και μοιράζει δώρα στα μικρά παιδιά!

 

 


Δεκέμβριος 2012 - Χριστουγεννιάτικο Τρένο

Ο Σύλλογος σε συνεργασία με τον Δήμο Μεγαλόπολης και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, γιορτάζουν την Γέννηση του Χριστού και τον ερχομό της Πρωτοχρονιάς, υποδεχόμενοι το "ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΡΕΝΟ" στο χωρίο μας, με μικρά παιδιά απο την Καλαμάτα και το "ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ" από τον Πύργο και την Κυλλήνη.

 

 


Δεκέμβριος 2012 - ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Τέταρτη εκδρομή της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Καλαμάτα-Μύλοι Αργολίδας και στάση για καφέ στο χωριό μας.

 

 


Νοέμβριος 2012 - ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τρίτη φορά, σε συνεργασία με τον Σύλλογο των Απανταχού Χραναίων έφερε το τρένο αποκλειτικά και μόνο στο όμορφο χωριό μας. Ο πρόεδρος του Συλλόγου και Χριστίνα Καλατζή φιλοξένησαν όλους στην Κοινοτική αίθουσα, με άφθονη ποικιλία εδεσμάτων, όπως παστό, ελιές, λαλάγγια ...

 

 


Νοέμβριος 2012 - Γρηγόρης Βαλκανάς

Συμμετοχή του Συλλόγου στην τιμητική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Μεγαλόπολης για τον πεσόντα αεροπόρο Γρηγόρη Βαλκανά και προσφορά εδεσμάτων.

 

 


Σεπτέμβριος 2012 - ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Δεύτερη εκδρομή του τρένου, Τρίπολη-Χράνοι-Καλαμάτα-Πύργος, στάση στο χωριό μας και φιλοξενία απο τον Νίκο Σίκαλη στο συμβούλο, τα στελέχη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης.

 

 


Σεπτέμβριος 2012 - ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Πρώτη θεματική εκδρομή στο χωριό μας από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, σε συνεργασία με τον Σύλλογο και τους φίλους του Σιδηροδρόμου, μετά από 10 χρόνια παύσης λειτουργίας της σιδηροδρομικής γραμμής. Ο Σύλλογος φιλοξένησε εγκάρδια τους εκδρομείς στο μαγαζί του Σικαλόκωστα.

 

 


Αύγουστος 2012

Ο σύλλογος διοργάνωσε πανηγύρι στην γιορτή της Παναγίας τον Δεκαπενταύγουστο, κάτω από τα πλατάνια στον Σταθμό του χωριού.

 

 


Αύγουστος 2012 - Βιντεοπροβολή

Ο σύλλογος προσέφερε μια παιδική βιντεοπροβολή στα μικρά παιδιά του χωριού, στην πλατεία του χωριού, παραμονή της γιορτής της Παναγίας.

 

 


Αύγουστος 2012 - Μαθήματα βιτρώ

Μαθήματα για δημιουργίες βιτρώ στα παιδιά του χωριού από την Ελένη, σύζυγο του Μπάμπη Χαραλαμπόπουλο μέλος του Δ.Σ του συλλόγου. Η Ελένη φιλοτέχνησε και τα βιτρώ στους φανοστάτες του πεζοδρομίου.

 

 


Ιούνιος 2012 - Δενδροφύτευση

Το Δ.Σ. του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Χραναίων, στις 30 Ιουνίου, ημέρα Σάββατο, με ανακοίνωση, καλούσε όλους για δενδροφύτευση στο χωριό. Η συμμετοχή των πατριωτών αυτών που μένουν μόνιμα εκεί, αλλά και εκείνων που ήρθαν από την Αθήνα ήταν μεγάλη και αυτό ήταν πολύ ενθαρρυντικό. Οι ηλικίες που συμμετείχαν ήταν από τριών μέχρι ογδόντα τριών ετών. Εκατοντάδες φυτά συγκεντρώθηκαν στον πεζόδρομο, προσφορά αγάπης του καθενός που συμμετείχε.

 

 


Μαϊός 2012 - Πανηγύρι Αη Νικόλα Σπαρτινού

Το πανηγύρι στον Αη Νικόλα Σπαρτινού με τα πλατάνια και τα νερά του, προσφέρεται στην καρδιά της Άνοιξης για συνάντηση των ευσεβών προσκυνητών που συρρέουν στη χάρη του.θεσμός η παρουσία αντιπροσωπείας του Συλλόγου στον εορτασμό με τις πατροπαράδοτες δίπλες, κέρασμα για τον εορτασμό και το συναπάντημα των παρευρισκομένων.

 

 


Απρίλιος 2012 - Πάσχα στο χωριό

Πάσχα στο χωριό.Τη Μεγάλη Παρασκευή ο Σύλλογος προσφέρει φαναράκια για την περιφορά του επιταφίου και το χωριό λάμπει λουσμένο στις φλόγες τους κατά την περιφορά του Επιταφίου.

 

 


Μάρτιος 2012 - Ετήσιος χορός

Η ετήσια συγκέντρωση του Συλλόγου στο κέντρο "ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ" στους Αμπελόκηπους, Απολογισμός και παρουσίαση των υλοποιημένων έργων του Συλλόγου σε video.

 

 


Φεβρουάριος 2012 - Αποκριές

Αποκριάτικη εκδήλωση στην Κοινοτική Αίθουσα με εδέσματα προσφορά του Συλλόγου.

 

Αποκριάτικη εκδήλωσηΑποκριάτικη εκδήλωσηΑποκριάτικη εκδήλωσηΑποκριάτικη εκδήλωση

 


Ιανουάριος 2012 - Θεοφάνεια

Θεοφάνεια, συμμετοχή με δώρα για τους μικρούς στην κοπή της πίττας της εκκλησίας.

 

 


Νοέμβριος 2011 - Πανηγύρι της Αγίας Θεοδώρας

Ο σύλλογος παρίσταται και συμμετέχει στο Πανηγύρι της Αγίας Θεοδώρας.

 

 


Αύγουστος 2011 - Πανηγύρι της Παναγίας

Πανηγύρι της Παναγίας στον σταθμό του τρένου του χωριού με το γνωστό συγκρότημα Γιώτας & Κώστα Κόκορη.

 

 


Μαϊός 2011 - Πανηγύρι Αγίου Νικολάου

Συμμετοχή στο πανηγύρι Αγίου Νικολάου, με ψητά και δίπλες προσφορά του Συλλόγου.